onsdag 15 februari 2012

120215

Älskar att gå på gymet under morgonen/förmiddagen! Alltid mindre folk, lite fräschare luft och bäst av allt, lediga vikter och maskiner = noll slötid! Sedan är det väldigt bra att ha det avklarat! Blir fortfarande lugna pass då kroppen inte är helt tillbaka ännu. Hoppas bara att denna förkylning ska gå över och aldrig komma tillbaka igen!

Fick en härlig pratstund med Stina idag också! Alldeles för sällan vi hörs, och ses ska vi inte ens prata om. Inte så konstigt kanske då vi bor rätt långt ifrån varandra men tråkigt är det! Saknar henne massor! Skönt att få prata av sig lite ibland och kolla in läget och vad som händer.

Kvällen har spenderats på arbetet. En mycket trivsam kväll, lugnt och fina kollegor. Bara bra kan man säga! Nu är det bara hem, sova och ladda inför imorgon. Jobb och sedan kör. Håller tummarna att rösten håller. Annars får jag väl memorera det som sjungs omkring mig. Har ju vart lite dåligt med övningar för min del så måste komma i kapp nu! Viljan finns där i alla fall och då brukar det lösa sig tillslut!

Alltid lika kyl med stop i lokaltrafiken...eller inte. Tur de oftast är duktiga på att lösa det rätt fort! Huvudsaken man kommer sig hem i alla fall.

Lev och må!
Ta hand om varandra och njut av livet!
Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar