måndag 23 januari 2012

Dop-helg

Helgen har verkligen gått i mysets tecken. Landade i Stockholm i torsdags kväll. Hann med lite kvällsfika och småsnack innan sovdags. Fredag fick bli en Therese-dag. En lugn dag med massa mys. Gosade med lilltjejen, promenerade och fick lite frisk luft. Lite uppladdning inför det stundande dopet.

Tidig lördagsmorgon bar det av till Ingarö för dukning och rep i kyrkan. Tiden sprang iväg och gästerna började strömma till. Therese var så duktig hela tiden i kyrkan, bara satt där och var söt! Själv var jag nervös enda in i märgen. Kändes som jag skulle skaka sönder. Fick spela två låtar. Handens fem fingrar och en egenskriven låt endast för Therese. Micke spelade gitarr och jag sjöng. Andra låten gick faktiskt bättre än väntat, nervositeten hade lagt sig lite och alla känslor hjälpte till att föra fram låten.

Söndagen gick i lugnets tecken. Fortsatt massa mys med Tessan. Promenad i snöstormen och gott fika som blivit över från dopet. Sedan flyget hem också. Även om det är härligt att vara borta på äventyr, är det rätt skönt att komma hem till sitt.

Jag och Micke har blivit faddrar till Therese också. Känns som ett väldigt ärofullt och viktigt uppdrag! Kommer bli spännande att följa hennes väg och se vad det blir för person.

Sitter på vagnen hem från jobbet nu. Te-mys med kärleken innan det är dags att sova igen. Fyra dagpass i rad väntar...spännande. Händelserik vecka i övrigt. Återkommer om det senare.

Natti natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar